Landgoed Roerdinkhof

Scholteboerderij Roerdinkhof

In het oosten van de Achterhoek, 500 meter van de Duitse grens vindt u een Rijksmonumentaal Scholtengoed de Roerdinkhof.

Roerdinkhof is bijzonder geschikt voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, cursussen en vergaderingen tot maximaal 28 personen, eventueel kunt u vakantiehuisje Avondrood (geschikt voor 2 personen) erbij huren. U kunt in ons boerderijrestaurant gebruik maken van een luxe ontbijt, een lekkere lunch en diner met eigen vlees en streekproducten.

Roerdinkhof is uniek gelegen in een bosrijke omgeving met veel wild, rust en privacy. In de authentieke woonkamer met schouw en gezellige houtkachel, of vanaf de mini-camping heeft u een schitterend uitzicht op het coulisselandschap en kunt u in het voorjaar en in de zomer de koeien met kalfjes zien grazen. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het ruime terras aan de gracht.

Vanuit de Roerdinkhof vertrekken 17 wandel -en fietsroutes. Uw fietsen, motoren en paard(en) kunnen bij ons gestald worden. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij de Roerdinkhof kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in de oudste schuur van Nederland (februari 1544).

Gratis WiFi aanwezig.

Landgoed Roerdink
Roerdinkweg 1
7108 AZ Winterswijk-Woold
Telefoon: 0543 - 56 45 86
E-mail: info@roerdinkhof.nl
Internet: www.roerdinkhof.nl